pensionat1

Boende i Sjötorp

I trivsamma Sjötorp väljer ni mellan flera olika sorters boende. Sjötorp är den perfekta utgångspunkten för er semester när ni vill göra dagsutflykter eller upptäcka Göta kanal och Vänern.

Välj mellan Sjötorps vandrarhem, campingstugor eller Sjötorps pensionat, det finns också privata stugor att hyra och sex kilometer norr om Sjötorp finner ni en Sjönära camping.

Vill du flytta till Sjötorp?

Sjötorp är en fantastisk men lite okänd idyll vid en av Europas största sjöar och vid början av Göta Kanal. Men ett boende i Sjötorp ger inte bara naturupplevelser utan erbjuder också ett prisvärt, tryggt och säkert boende för både gammal och ung under alla årstider.

Samhället har kvar sin oförstörda prägel av sjöfarts- och varvsort vid Göta Kanal med möjligheter till såväl permanent- som sommar-boende. Detta mestadels i enfamiljshus på syd/västsluttningen ner mot den levande hamnen. På grund av generationsskiften finns oftast flera objekt till salu (något fler under vår/försommar).

Många permanentboende har valt att pendla till sina arbeten i omkringliggande tätorter – detta för att få så mycket mer ut av fritiden när man väl är hemma.

Sjötorp är levande året om, inte minst genom flera mycket aktiva föreningar.

Funderar Du på att flytta till Sjötorp, ring mig gärna för att få veta mer.

Birgitta Svensson, ordf. i Bygdegårdsföreningen                    070 654 59 65

Sjotorp.se © 2011 Sjötorps Samhällsförening i samarbete med Sjötorps Bygdegårdsförening, föreningar och företag.